Niet bekend bij Wittevlekkenplannen.nl
 Hoe werkt registreren?
Wel bekend bij Wittevlekkenplannen.nl

Kijk of er vraag is naar uw winkelpand

Niet zoeken maar direct aanbieden
2474 Witte vlekken

MOOT Retail

MOOT Retail oftewel Market Opportunities Of Tomorrow is in 2006 opgericht en heeft inmiddels een unieke vooruitstrevende positie in de Retail Vastgoedmarkt verworven.

Wij hebben ons als eerste en enige winkelvastgoed intermediair volledig gericht op de vestigingswensen van de retailer. Hiervoor is de ondersteunende website-applicatie wittevlekkenplannen.nl ontwikkeld.

Huurspecialist van A-winkellocaties

Met name de laatste jaren is MOOT Retail uitgegroeid tot een vooraanstaand vastgoedadviseur, gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van nationale en internationale winkelbedrijven bij hun expansie. Mede hierdoor ligt onze focus steeds meer op het gebied van het aanhuren van A1-winkellocaties in de kernwinkelgebieden.

De combinatie van onze expertise, actuele kennis van de vastgoedmarkt en het enorme opgebouwde netwerk heeft ervoor gezorgd dat de aangesloten partijen, zowel beleggers als huurders, profiteren van de optimale ‘match’ die wij hen kunnen bieden. 

MOOT Retail BV | St. Norbertuslaan 14 | 5643 PN Eindhoven | T. +31(0)621444037 | E. retail@moot.nl | Algemene Voorwaarden